Skip to main content

Δικηγορικό Γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Τι κάνουμε

Καινοτομούμε σε κάθε υπόθεση χωρίς εξαιρέσεις

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες έχει προσωπική επαφή και ενασχόληση με τους εντολείς μας αποτελεί το βασικό συστατικό του τρόπου λειτουργία

01

Πάντα ερευνούμε τα γεγονότα.

Στο δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες αναλύουμε διεξοδικά τα αποδεικτικά στοιχεία.

02

Η επιτυχία έγκειται στις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Στο δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες είμαστε αφοσιωμένοι ώστε να διασφαλίσουμε τους πελάτες μας  ότι θα λάβουν ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις.

03

Μας εμπιστεύονται / Τους στηρίζουμε !

Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες
Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες
Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες
Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf

Το Δικηγορικό Γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες προσφέρει ένα πλήρες φάσμα νομικών υπηρεσιών και συμβουλών σε:

Εξειδικευμένη Νομική Υποστήριξη
Περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ & ΕΝΩΣΕΙΣ

ΙΔΙΩΤΕΣ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ)

Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες | Εξειδικευμένες Νομικές Υπηρεσίες

Επαγγελματική εμπειρία και αξιοπιστία

Προσφέρουμε απόλυτη νομική προστασία σε Εσάς. Όσον αφορά τα ποινικά δικαστήρια της Ελλάδας, ως δικηγορικό γραφείο έχουμε αξιοσημείωτη παρουσία σε κορυφαίες υποθέσεις που απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια τη Δικαιοσύνη ενώ βρέθηκαν στο επίκεντρο κοινής γνώμης. Νομική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες το χρόνο. Με περισσότερα από 15 χρόνια ενεργούς και ουσιαστικής παρουσίας στο χώρο της μαχόμενης δικηγορίας και της δικαστηριακής πρακτικής.

Το δικηγορικό Γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και συνεργάτες παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες στους περισσότερους τομείς του δικαίου με προεξάρχουσα την ενασχόλησή μας με το αστικό δίκαιο. Προσωπική επαφή και ενασχόληση με τους εντολείς μας» Η προσωπική επαφή και ενασχόληση με τους εντολείς μας αποτελεί το βασικό συστατικό του τρόπου λειτουργίας.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ !

Ανάλυση Δικαίου για Ασφάλεια & Επιτυχία
Eπικοινωνία

Το δικηγορικό γραφείο ξεκινά με τον ιδρυτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Αλεξιάδη, έναν σεβαστό δικηγόρο δίκης. Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης οικοδομήθηκε έχοντας πλέον πάνω από 15 χρόνια δικαστικής εμπειρίας που αποκτήθηκε μέσω δημόσιας και ιδιωτικής πρακτικής.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ποινικολόγος, ασκώντας τα καθήκοντά του για λογαριασμό των πολιτών. Επιδιώκει τη δικαιοσύνη για τα θύματα βιασμού, δολοφονίας και πολλών άλλων ποινικών αδικημάτων.

Το δικηγορικό γραφείο επικεντρώθηκε σε ποινικές και αστικές υποθέσεις σε ευρύ φάσμα δικαίου.

Πάντα προς όφελος προσώπων που υπέστησαν σοβαρή ζημία λόγω κακής ενημέρωσης.

Στη συνέχεια επέκτεινε την εμβέλεια της πρακτικής του για να συμπεριλάβει υποθέσεις, εμπορικές και άλλες πολύπλοκες αγωγές.

Δικηγορικό Γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης | Ελάτε να Συνεργαστούμε

Επαγγελματική Νομική Συμβουλή

Κατά τη διάρκεια των ετών, το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει γίνει ένα πολύ ισχυρό γραφείο. Υποστηρικτής για άτομα με κάθε είδους περίπλοκα προβλήματα που χρειάζονταν πραγματική δικαιοσύνη.

Σήμερα, το Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και συνεργάτες επικεντρώνει την πρακτική στην εκπροσώπηση των κατηγορουμένων- εναγόντων. Σε μια ευρεία ποικιλία δικαστηριακής εμπλοκής όπως είναι ο ποινικός τομέας, ο αστικός και ο εμπορικός τομέας.

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες, εξυπηρετεί ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν υποστεί βλάβη ή οικονομική ζημία που προκαλούνται από τις ενέργειες ή την αδράνεια των άλλων. Η δυνατότητα παροχής νομικής συμβουλής, υποστήριξης και υπεράσπισης οποτεδήποτε μας ζητηθεί αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Η επιμέλεια, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουμε κατά τη διεκπεραίωση της υποθέσεώς σας, εδραιώνει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ηθική επιβράβευση για εμάς!

Τι λένε για το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Φίλε μου Αλέξανδρε, γιατί πέρα από δικηγόρος είσαι και φίλος πλέον. Ευχαριστώ πολύ που στην δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου βρέθηκες στον "δρόμο"μου. Η άρτια νομική σου κατάρτιση και το πραγματικό σου ενδιαφέρον για την υπόθεση μου είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη αθώωση μου. Θεωρώ πως η κοινωνία μας έχει ανάγκη από δικηγορους- ανθρώπους σαν εσένα. Εύχομαι πάντα η προσωπική σου και η επαγγελματική σου ζωή να είναι γεμάτη υγεία, ευημερία και ευτυχία. Θεωρώ τα 5 αστέρια το ελάχιστο που αξίζεις

Nikolaos XanthopoulosGoogle

Ευχαριστουμε τον εξαιρετο δικηγόρο Αλεξανδρο Αλεξιαδη για την μαχητικη νίκη του σε δεύτερο βαθμο στο εφετείο στην δύσκολη υποθεση Μαβινακη, καθως και για τις εξαιρετικες του υπηρεσιες

Mice tseliGoogle

Συγχαρητήρια για το ήθος σας και την προπσάθειά σας. Πραγματικά ο κ. Αλεξιάδης και η ομάδα του δίνουν μάχες διασφαλιζοντας την εταιρεία μου σε όλους τους τομείς !!!!! Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Αλεξιάδη

Δημήτριος ΓεωργακούδηςGoogle

Μπορείτε να δείτε όλες τις αξιολογήσεις για το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης & Συνεργάτες στην Google